Bog & idéEva Ravnbøl

Bøger skrevet af Eva Ravnbøl

Læs mere om Eva Ravnbøl
4 produkter
4 produkter
Guds eget køkken
Guds eget køkkenEva Ravnbøl
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Guds eget køkken
Gud er italiener
Gud er italienerEva Ravnbøl
299,95 DKK
Hæftet
(4)
Gud er italiener
Gud er italiener
GUD ER ITALIENEREva Ravnbøl
149,95 DKK
Lydbog
(4)
GUD ER ITALIENER
Guds eget køkken
Guds eget køkkenEva Ravnbøl
189,95 DKK
EBOG
(0)
Guds eget køkken

Mere om Eva Ravnbøl

Der er flere forskellige bøger skrevet af Eva Ravnbøl online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Ravnbøl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min italienske drøm" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Eva Ravnbøl

Eva Ravnbøl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Eva Ravnbøl fås i udvalgte formater. Ravnbøls bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Ravnbøls "Min italienske drøm"

"Min italienske drøm" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"romerske restauranter 3 Romerske restauranter III" af Eva Ravnbøl

"romerske restauranter 3 Romerske restauranter III" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Ravnbøl