Bog & idéEva Rye Rasmussen

Bøger skrevet af Eva Rye Rasmussen

Læs mere om Eva Rye Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme

Mere om Eva Rye Rasmussen

Eva Rye Rasmussen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Aktuel Nordisk Odontologi 2015" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2014" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Eva Rye Rasmussen

Eva Rye Rasmussen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eva Rye Rasmussen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Rye Rasmussens "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

"Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Eva Rye Rasmussen "Aktuel Nordisk Odontologi 2015"

Det er muligt at købe Eva Rye Rasmussens "Aktuel Nordisk Odontologi 2015" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Rye Rasmussen