Bog & idéEva Skafte Jensen

Bøger skrevet af Eva Skafte Jensen

Læs mere om Eva Skafte Jensen
1 produkter
1 produkter
Grammatiske termer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grammatiske termerLars Heltoft
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Grammatiske termer

Mere om Eva Skafte Jensen

Der er en del bøger af Eva Skafte Jensen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Skafte Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nogle betænkninger om dansk sprog og litteratur" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Med fornøden agtelse" udgivet af Dansk Sprognævn - "Grammatiske termer" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 46" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn - "Nominativ i gammelskånsk - afvikling og udviklinger" i serien "Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie" udgivet af Universitets-Jubilæets Danske Samfund. i kommission hos Syddansk Universitetsforlag - "Nydanske sprogstudier" i serien "NyS" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Eva Skafte Jensen

Du kan finde seks bøger af Eva Skafte Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Skafte Jensens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Skafte Jensen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Skafte Jensens "Nogle betænkninger om dansk sprog og litteratur"

Det er muligt at købe Eva Skafte Jensens "Nogle betænkninger om dansk sprog og litteratur" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Eva Skafte Jensen "Med fornøden agtelse"

"Med fornøden agtelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Sprognævn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Skafte Jensen