Bog & idéEvelio Rosero

Bøger skrevet af Evelio Rosero

Læs mere om Evelio Rosero
2 produkter
2 produkter
Hærene
STREAM
HæreneEvelio Rosero
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Hærene
Min kammerat Toño Ciruelo
Min kammerat Toño CirueloEvelio Rosero
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Min kammerat Toño Ciruelo

Mere om Evelio Rosero

Der findes forskellige bøger fra Evelio Rosero på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rosero.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min kammerat Toño Ciruelo" udgivet af Editorial Aurora Boreal - "Hærene" udgivet af Sohn - "Hærene" udgivet af Audioteket

Bøger skrevet af Evelio Rosero

Evelio Rosero har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Evelio Rosero bøger i forskellige formater. Bøgerne af Rosero er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Min kammerat Toño Ciruelo" af Evelio Rosero

Det er muligt at købe Evelio Roseros "Min kammerat Toño Ciruelo" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Editorial Aurora Boreal.

Evelio Rosero "Hærene"

Hos Bog & idé er "Hærene" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sohn.
Detaljer
Fulde navn:
Evelio Rosero