Bog & idéEydis Dali

Bøger skrevet af Eydis Dali

Læs mere om Eydis Dali
2 produkter
2 produkter
STOP STALKING
STOP STALKINGEydis Dali
49,95 DKK
EBOG
(0)
STOP STALKING
STOP STALKING
BOEGERTILSTAERKPRIS
STOP STALKINGEydis Dali
165,96 DKK
Hæftet
(0)
STOP STALKING

Mere om Eydis Dali

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Eydis Dali. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dalis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "STOP STALKING" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Stop stalking" udgivet af Forfatterskabet.dk

Mere om Eydis Dalis bøger

Du kan købe to bøger af Eydis Dali her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Eydis Dali kan købes i flere formater. Bøgerne af Dali er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forfatterskabet.dk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eydis Dalis "STOP STALKING"

"STOP STALKING" er tilgængelig online som ebog. "STOP STALKING" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Stop stalking" af Eydis Dali

Hos Bog & idé er "Stop stalking" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eydis Dali