Bog & idéFerdinand Ahm Krag

Bøger skrevet af Ferdinand Ahm Krag

Læs mere om Ferdinand Ahm Krag
6 produkter
6 produkter
Museum for fremtiden
Museum for fremtidenBoris Groys
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Museum for fremtiden
Nitten semiotiske smuler
Nitten semiotiske smulerPer Aage Brandt
179,95 DKK
Hæftet
(1)
Nitten semiotiske smuler
Usynlige verdener
BOEGERTILSTAERKPRIS
Usynlige verdenerAsk Katzeff
132,76 DKK
Hæftet
(2)
Usynlige verdener
Tidens tand, mørkets hastighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tidens tand, mørkets hastighedPer Aage Brandt
149,36 DKK
Hæftet
(2)
Tidens tand, mørkets hastighed
Kunstneren som skaber og kulten omkring levninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunstneren som skaber og kulten omkring levningerFrançois Flahault
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Kunstneren som skaber og kulten omkring levninger
Befri fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Befri fremtidenAsk Katzeff
132,76 DKK
Hæftet
(1)
Befri fremtiden

Mere om Ferdinand Ahm Krag

Der findes mange bøger af Ferdinand Ahm Krag på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Krag.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Ferdinand Ahm Krags bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Unexpected Encounters – Possible Futures" udgivet af Antipyrine - "Ovartaci & Galskabens Kunst" udgivet af Antipyrine & Billedkunstskolernes Forlag

Bøger af Ferdinand Ahm Krag

Du kan bestille to bøger af Ferdinand Ahm Krag her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Ferdinand Ahm Krag bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Krag er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Unexpected Encounters – Possible Futures" af Ferdinand Ahm Krag

"Unexpected Encounters – Possible Futures" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Ovartaci & Galskabens Kunst" af Ferdinand Ahm Krag

Hos Bog & idé er "Ovartaci & Galskabens Kunst" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Antipyrine & Billedkunstskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ferdinand Ahm Krag