Bog & idéFlemming B. Olsen (red.)

Bøger skrevet af Flemming B. Olsen (red.)

Læs mere om Flemming B. Olsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme og bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme og bevægelseFlemming B. Olsen (red.)
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme og bevægelse

Mere om Flemming B. Olsen (red.)

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Flemming B. Olsen (red.). Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme og bevægelse" udgivet af Frydenlund - "Kulturen og det sociale liv" udgivet af Frydenlund

Mere om Flemming B. Olsen (red.)s bøger

Flemming B. Olsen (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Flemming B. Olsen (red.) bøger i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming B. Olsen (red.)s "Sundhedsfremme og bevægelse"

"Sundhedsfremme og bevægelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Flemming B. Olsen (red.) "Kulturen og det sociale liv"

"Kulturen og det sociale liv" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming B. Olsen (red.)