Bog & idéFlemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen

Bøger skrevet af Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen

Læs mere om Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen
2 produkter
2 produkter
Min dessertbog
Min dessertbogCasper Sundin
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Min dessertbog
Min svampebog
Min svampebogCasper Sundin
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Min svampebog

Mere om Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen

Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Min dessertbog". Den er udgivet af Muusmann Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsens "Min dessertbog"

Hos Bog & idé er "Min dessertbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Muusmann Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Gernyx & Helle Brønnum Carlsen