Bog & idéFlemming Jakobsen

Bøger skrevet af Flemming Jakobsen

Læs mere om Flemming Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Masser af monstre
Masser af monstreFlemming Jakobsen
75,95 DKK
e-bog
(0)
Masser af monstre

Mere om Flemming Jakobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Flemming Jakobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jakobsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hos de gæve guder " udgivet af Facet - "Masser af monstre" udgivet af Griffle - "Lad samtalen blomstre - også når den bliver svær" udgivet af COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling - "Den nye dreng" i serien "Åløkkes læseserie. A" udgivet af Åløkke - "Den gode viking" i serien "Åløkkes læseserie" udgivet af Åløkke - "Bier i luften" i serien "Åløkkes læseserie" udgivet af Åløkke - "Den kloge hest" i serien "Åløkkes læseserie. A" udgivet af Åløkke

Mere om Flemming Jakobsens bøger

Flemming Jakobsen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Flemming Jakobsen fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Jakobsen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hos de gæve guder " af Flemming Jakobsen

Det er muligt at købe Flemming Jakobsens "Hos de gæve guder " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Facet.

"Masser af monstre" af Flemming Jakobsen

Hos Bog & idé er "Masser af monstre" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Masser af monstre" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Griffle.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Jakobsen