Bog & idéFlemming Juul Christiansen

Bøger skrevet af Flemming Juul Christiansen

Læs mere om Flemming Juul Christiansen
5 produkter
5 produkter
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemFlemming Juul Christiansen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Forvaltning og stat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forvaltning og statFlemming Juul Christiansen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltning og stat
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law

Mere om Flemming Juul Christiansen

Der findes flere forskellige bøger af Flemming Juul Christiansen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Forvaltning og stat" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Bøger af Flemming Juul Christiansen

Der er seks tilgængelige bøger af Flemming Juul Christiansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Christiansens bøger kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Christiansen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Flemming Juul Christiansens "Det demokratiske system"

"Det demokratiske system" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Forvaltning og stat" af Flemming Juul Christiansen

Hos Bog & idé er "Forvaltning og stat" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Juul Christiansen