Bog & idéFlemming Klint Harkjær

Bøger skrevet af Flemming Klint Harkjær

Læs mere om Flemming Klint Harkjær
4 produkter
4 produkter
Menneskesmuglerne
MenneskesmuglerneFlemming Klint Harkjær
149,95 DKK
EBOG
(0)
Menneskesmuglerne
Englen fra Riget
Englen fra RigetFlemming Klint Harkjær
49,95 DKK
EBOG
(0)
Englen fra Riget
Klintkrøniken
KlintkrønikenFlemming Klint Harkjær
49,95 DKK
EBOG
(0)
Klintkrøniken
Klintkrøniken
BOEGERTILSTAERKPRIS
KlintkrønikenFlemming Klint Harkjær
107,86 DKK
Paperback
(0)
Klintkrøniken

Mere om Flemming Klint Harkjær

Der er flere bøger af Flemming Klint Harkjær tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Harkjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Englen fra Riget" udgivet af Books on Demand - "Englen fra Riget" udgivet af Books on Demand - "Hævnen" udgivet af Books on Demand - "Hævnen" udgivet af Books on Demand - "Menneskesmuglerne" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Menneskesmuglerne" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Flemming Klint Harkjærs bøger

Du kan købe seks bøger af Flemming Klint Harkjær her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Harkjærs bøger kommer i udvalgte formater. Harkjærs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming Klint Harkjærs "Englen fra Riget"

Det er muligt at købe Flemming Klint Harkjærs "Englen fra Riget" som ebog. Med "Englen fra Riget" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Englen fra Riget" af Flemming Klint Harkjær

"Englen fra Riget" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Klint Harkjær