Bog & idéFlemming Larsen

Bøger skrevet af Flemming Larsen

Læs mere om Flemming Larsen
5 produkter
5 produkter
Udliciteringen af beskæftigelsespolitikken
Udliciteringen af beskæftigelsespolitikkenFlemming Larsen
172,95 DKK
EBOG
(0)
Udliciteringen af beskæftigelsespolitikken
Tre sekunder
STREAM
Tre sekunderAnders Roslund & Börge Hellström
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Tre sekunder
Assegai
STREAM
AssegaiWilbur Smith
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Assegai
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration
Fascismens Italien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fascismens ItalienFlemming Larsen
182,56 DKK
Hæftet
(0)
Fascismens Italien

Mere om Flemming Larsen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Flemming Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken" udgivet af Djøf Forlag - "Beskæftigelse for alle?" udgivet af Frydenlund Academic - "Parkerings- og afgiftspolitik - et kommunalt virkemiddel " i serien "Orientering fra Miljøstyrelsen" udgivet af Miljøministeriet, Miljøstyrelsen - "Kogebog for mænd" udgivet af Foreningstrykkeriet - "Kommunal aktivering" udgivet af Center for Arbejdsmarkedsforskning¤Aalborg Universitetsforlag - "Udliciteringen af beskæftigelsespolitikken" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Rom" udgivet af Frydenlund - "Fascismens Italien" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Regionale og lokale beskæftigelsesråd" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Spejderarbejdet blandt tyske flygtninge i Oksbøllejren 1945-1949" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Flemming Larsen

Du kan købe 11 bøger af Flemming Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Flemming Larsen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Larsen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Larsens "Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken"

"Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"Beskæftigelse for alle?" af Flemming Larsen

Det er muligt at købe Flemming Larsens "Beskæftigelse for alle?" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Larsen