Bog & idéFlemming Linnebjerg

Bøger skrevet af Flemming Linnebjerg

Læs mere om Flemming Linnebjerg
3 produkter
3 produkter
Viva Vejle
Viva VejleLars Werge
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Viva Vejle
Når fodbold gør ondt
Når fodbold gør ondtFlemming Linnebjerg
139,95 DKK
e-bog
(0)
Når fodbold gør ondt
Viva Vejle
Viva VejleLars Werge
149,95 DKK
EBOG
(1)
Viva Vejle

Mere om Flemming Linnebjerg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Flemming Linnebjerg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Linnebjergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når fodbold gør ondt" udgivet af Turbine - "Når fodbold gør ondt" udgivet af Turbine - "Livet i en professionel fodboldklub" udgivet af Turbine

Bøger af Flemming Linnebjerg

Flemming Linnebjerg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Flemming Linnebjerg kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Linnebjerg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Flemming Linnebjergs "Når fodbold gør ondt"

Det er muligt at købe Flemming Linnebjergs "Når fodbold gør ondt" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Når fodbold gør ondt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Flemming Linnebjerg "Når fodbold gør ondt"

Hos Bog & idé er "Når fodbold gør ondt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Linnebjerg