Bog & idéFlemming Mikkelsen

Bøger skrevet af Flemming Mikkelsen

Læs mere om Flemming Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Integration
IntegrationSvend Aage Andersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Integration

Mere om Flemming Mikkelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Flemming Mikkelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Arbejdskonflikter i Skandinavien 1848-1980" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Indvandring og integration" udgivet af Akademisk Forlag - "Integration" udgivet af Gyldendal - "Transnational identitet under forandring" i serien "Migration & Integration" udgivet af Museum Tusculanum - "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Flemming Mikkelsen

Du kan bestille seks bøger af Flemming Mikkelsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Flemming Mikkelsen fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Mikkelsen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Flemming Mikkelsens "Sociologi"

Hos Bog & idé er "Sociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.

"Arbejdskonflikter i Skandinavien 1848-1980" af Flemming Mikkelsen

Det er muligt at købe Flemming Mikkelsens "Arbejdskonflikter i Skandinavien 1848-1980" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Mikkelsens serie "Odense University studies in history and social sciences". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Odense Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Mikkelsen