Bog & idéFlemming O. Fischer

Bøger skrevet af Flemming O. Fischer

Læs mere om Flemming O. Fischer
2 produkter
2 produkter
Den ulmende ild
Den ulmende ildFlemming O. Fischer
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den ulmende ild
Dæmonernes dans
Dæmonernes dansFlemming O. Fischer
109,95 DKK
EBOG
(0)
Dæmonernes dans

Mere om Flemming O. Fischer

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Flemming O. Fischer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fischers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dæmonernes dans" udgivet af Saxo Publish - "Dæmonernes dans" udgivet af Flemming O. Fischer - "Nattens fangst" udgivet af Books on Demand - "Nattens fangst" udgivet af Books on Demand - "Den førstefødte" udgivet af Books on Demand - "Den førstefødte" udgivet af Books on Demand

Bøger af Flemming O. Fischer

Flemming O. Fischer har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Fischers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Fischer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming O. Fischers "Dæmonernes dans"

Det er muligt at købe Flemming O. Fischers "Dæmonernes dans" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dæmonernes dans" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Flemming O. Fischer "Dæmonernes dans"

"Dæmonernes dans" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Flemming O. Fischer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming O. Fischer