Bog & idéFlemming R. P. Rasch

Bøger skrevet af Flemming R. P. Rasch

Læs mere om Flemming R. P. Rasch
1 produkter
1 produkter
Minerne på Orthomyx
Minerne på OrthomyxFlemming R. P. Rasch
99,95 DKK
EBOG
(0)
Minerne på Orthomyx

Mere om Flemming R. P. Rasch

Der er kun én bog af Flemming R. P. Rasch tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Minerne på Orthomyx og andre SF noveller". Det er Science Fiction Cirklen, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Minerne på Orthomyx og andre SF noveller" af Flemming R. P. Rasch

Det er muligt at købe Flemming R. P. Raschs "Minerne på Orthomyx og andre SF noveller" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Science Fiction Cirklen.

Endnu en af Flemming R. P. Rasch fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming R. P. Rasch