Bog & idéFlemming Skovby

Bøger skrevet af Flemming Skovby

Læs mere om Flemming Skovby
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Flemming Skovby

Der findes flere bøger skrevet af Flemming Skovby på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Skovby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Flemming Skovby

Flemming Skovby har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Skovbys bøger fås i forskellige formater. Skovbys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Skovbys "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Flemming Skovby "Basisbog i diagnostiske fag"

"Basisbog i diagnostiske fag" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Skovby