Bog & idéFlemming Skovsgaard

Bøger skrevet af Flemming Skovsgaard

Læs mere om Flemming Skovsgaard
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
288,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Flemming Skovsgaard

Hvis du leder efter en bog skrevet af Flemming Skovsgaard, har du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Skovsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Flemming Skovsgaards bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Flemming Skovsgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Skovsgaards bøger fås i samtlige formater. Skovsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming Skovsgaards "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Flemming Skovsgaard

Det er muligt at købe Flemming Skovsgaards "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Skovsgaard