Bog & idéFlemming Svith

Bøger skrevet af Flemming Svith

Læs mere om Flemming Svith
2 produkter
2 produkter
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikationSigne Pihl-Thingvad
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Professioner under pres
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professioner under presMartin Blok Johansen
414,95 DKK
Hæftet
(0)
Professioner under pres

Mere om Flemming Svith

Flemming Svith har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Svith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At opdage verden" udgivet af Ajour - "Professioner under pres" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Ytringsfriheden til forhandling" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Flemming Svith

Flemming Svith har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sviths bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Svith inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At opdage verden" af Flemming Svith

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Flemming Svith. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ajour.

Flemming Svith "Professioner under pres"

Hos Bog & idé er "Professioner under pres" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Svith