Bog & idéFlorence Nightingale

Bøger skrevet af Florence Nightingale

Læs mere om Florence Nightingale
1 produkter
1 produkter
Notes on Nursing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Notes on NursingFlorence Nightingale
242,96 DKK
Indbundet
(0)
Notes on Nursing

Mere om Florence Nightingale

Der findes forskellige bøger af Florence Nightingale på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nightingale.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Notes on nursing" i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Gyldendals bogklubber - "Notes on Nursing" i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Gyldendal - "Notes on Nursing " i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Munksgaard

Mere om Florence Nightingales bøger

Du kan finde tre bøger af Florence Nightingale her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Nightingales bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Nightingale er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Notes on nursing" af Florence Nightingale

Hos Bog & idé er "Notes on nursing" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er med i Nightingales serie "Sygeplejeteorier.". Det er Gyldendals bogklubber, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Notes on Nursing" af Florence Nightingale

Hos Bog & idé er "Notes on Nursing" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af Nightingales serie "Sygeplejeteorier.". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Florence Nightingale