Bog & idéFlynn Berry

Bøger skrevet af Flynn Berry

Læs mere om Flynn Berry
2 produkter
2 produkter
Skruestikken
SkruestikkenFlynn Berry
299,95 DKK
EBOG
(2)
Skruestikken
Skruestikken
STREAM
SkruestikkenFlynn Berry
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Skruestikken

Mere om Flynn Berry

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Flynn Berry. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Berry.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skruestikken" udgivet af Hr. Ferdinand - "Skruestikken" udgivet af Hr. Ferdinand - "Skruestikken" udgivet af Hr. Ferdinand

Mere om Flynn Berrys bøger

Flynn Berry har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Berrys bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Berry er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Hr. Ferdinand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skruestikken" af Flynn Berry

Det er muligt at købe Flynn Berrys "Skruestikken" som lydbog. Du kan derudover altid have "Skruestikken" af Flynn Berry med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Skruestikken" af Flynn Berry

Det er muligt at købe Flynn Berrys "Skruestikken" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flynn Berry