Bog & idéForlaget Bazar

Bøger skrevet af Forlaget Bazar

Læs mere om Forlaget Bazar
0 produkter

Mere om Forlaget Bazar

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Forlaget Bazar. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bazar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Peter Kanin og kæmperadissen" i serien "Peter kanin bog" udgivet af Forlaget Zara - "Peter Kanin på afveje" i serien "Peter kanin bog" udgivet af Forlaget Zara - "Værd at vide om Dinosaurer" udgivet af Forlaget Zara - "Min store bog om dinosaurer" udgivet af zara - "Peter Kanin redder Kalle Kalkun" i serien "Peter kanin bog" udgivet af Forlaget Zara - "Min gigastore dyrebog" udgivet af Forlaget Zara

Bøger af Forlaget Bazar

Forlaget Bazar har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Forlaget Bazar bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bazar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Peter Kanin og kæmperadissen" af Forlaget Bazar

"Peter Kanin og kæmperadissen" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i serien "Peter kanin bog". Det er Forlaget Zara, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Forlaget Bazar "Peter Kanin på afveje"

"Peter Kanin på afveje" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Bazars serie "Peter kanin bog". Det er Forlaget Zara, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Forlaget Bazar