Bog & idéForugh Farrokhzad

Bøger skrevet af Forugh Farrokhzad

Læs mere om Forugh Farrokhzad
1 produkter
1 produkter
Kun stemmen bliver tilbage. Poesi og biografi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kun stemmen bliver tilbage. Poesi og biografiForugh Farrokhzad
248,96 DKK
Hæftet
(4)
Kun stemmen bliver tilbage. Poesi og biografi

Mere om Forugh Farrokhzad

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Forugh Farrokhzad. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Farrokhzad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PERSISK A=V=A=N=T=G=A=R=D=E POESI 1930-2015" udgivet af Antipyrine - "Lad os tro på begyndelsen af en kold årstid" udgivet af Forfatterskolen - "Kun stemmen bliver tilbage. Poesi og biografi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Forugh Farrokhzad

Du kan bestille tre bøger af Forugh Farrokhzad her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Forugh Farrokhzad kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Farrokhzad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Forugh Farrokhzads "PERSISK A=V=A=N=T=G=A=R=D=E POESI 1930-2015"

Hos Bog & idé er "PERSISK A=V=A=N=T=G=A=R=D=E POESI 1930-2015" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Forugh Farrokhzad "Lad os tro på begyndelsen af en kold årstid"

"Lad os tro på begyndelsen af en kold årstid" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Forfatterskolen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Forugh Farrokhzad