Bog & idéFr Moth

Bøger skrevet af Fr Moth

Læs mere om Fr Moth
1 produkter
1 produkter
Abailard og Heloise, deres livshistorie og brevveksling
Abailard og Heloise, deres livshistorie og brevvekslingFr Moth
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Abailard og Heloise, deres livshistorie og brevveksling

Mere om Fr Moth

Fr Moth har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Abailard og Helo´se, deres livshistorie og brevveksling". Den er udgivet af Sankt Ansgars Forlag på dansk. "Abailard og Helo´se, deres livshistorie og brevveksling" er desuden en del af serien "Visdomsbøgerne".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Abailard og Helo´se, deres livshistorie og brevveksling" af Fr Moth

Hos Bog & idé er "Abailard og Helo´se, deres livshistorie og brevveksling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Visdomsbøgerne". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sankt Ansgars Forlag.

Endnu en af Fr Moth fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fr Moth