Bog & idéFrances Abler

Bøger skrevet af Frances Abler

Læs mere om Frances Abler
1 produkter
1 produkter
Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture
Vintage London - Shopping, Lifestyle, CultureFrances Abler
149,95 DKK
HÆFTET
(0)
Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture

Mere om Frances Abler

Frances Abler har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture". Det er Rough Guides, der har udgivet den på engelsk. "Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture" er desuden udgivet i serien "Rough Guide".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frances Ablers "Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture"

"Vintage London - Shopping, Lifestyle, Culture" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Rough Guide". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Rough Guides.

Dette er en også en fantastisk bog fra Abler, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Frances Abler