Bog & idéFrancesco Petrarca

Bøger skrevet af Francesco Petrarca

Læs mere om Francesco Petrarca
3 produkter
3 produkter
Digte til Laura
Digte til LauraFrancesco Petrarca
39,95 DKK
EBOG
(0)
Digte til Laura
Venskabets pris
Venskabets prisFrancesco Petrarca
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Venskabets pris
Canzoniere
CanzoniereFrancesco Petrarca
59,95 DKK
EBOG
(0)
Canzoniere

Mere om Francesco Petrarca

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Francesco Petrarca. På listen nedenfor ser du de nyeste af Petrarcas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digte til Laura" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Canzoniere - sangenes bog (2. fuldstændige udgave)" i serien "Multivers klassiker" udgivet af Multivers - "Venskabets pris " i serien "Renæssancestudier" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Francesco Petrarca

Du kan finde tre bøger af Francesco Petrarca her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Petrarcas bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Petrarca opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Francesco Petrarcas "Digte til Laura"

Det er muligt at købe Francesco Petrarcas "Digte til Laura" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Digte til Laura" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Francesco Petrarca "Canzoniere - sangenes bog (2. fuldstændige udgave)"

Det er muligt at købe Francesco Petrarcas "Canzoniere - sangenes bog (2. fuldstændige udgave)" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Multivers klassiker". Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Francesco Petrarca