Bog & idéFrancesco Spampinato

Bøger skrevet af Francesco Spampinato

Læs mere om Francesco Spampinato
2 produkter
2 produkter
Art Record Covers
Art Record CoversFrancesco Spampinato
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Art Record Covers
Art Record Covers
Art Record CoversFrancesco Spampinato
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Art Record Covers

Mere om Francesco Spampinato

Der findes forskellige bøger fra Francesco Spampinato tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Spampinato.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Art Record Covers" udgivet af Taschen - "Art Record Covers" udgivet af Taschen

Bøger skrevet af Francesco Spampinato

Du kan bestille to bøger af Francesco Spampinato her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Spampinato som indbundet. Spampinatos bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Taschen.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Art Record Covers" af Francesco Spampinato

Det er muligt at købe Francesco Spampinatos "Art Record Covers" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Art Record Covers" af Francesco Spampinato

Det er muligt at købe Francesco Spampinatos "Art Record Covers" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Francesco Spampinato