Bog & idéFrançois Le Lionnais

Bøger skrevet af François Le Lionnais

Læs mere om François Le Lionnais
1 produkter
1 produkter
Malerkunst i Dora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Malerkunst i DoraFrançois Le Lionnais
42,46 DKK
Hæftet
(0)
Malerkunst i Dora

Mere om François Le Lionnais

Der er kun én bog af François Le Lionnais tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Malerkunst i Dora". Det er Basilisk, der har udgivet den på dansk. "Malerkunst i Dora" er desuden en del af serien "Babelserien".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Malerkunst i Dora" af François Le Lionnais

Det er muligt at købe François Le Lionnais' "Malerkunst i Dora" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Babelserien". Det er Basilisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Le Lionnais, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
François Le Lionnais