Bog & idéFrançois Voltaire

Bøger skrevet af François Voltaire

Læs mere om François Voltaire
1 produkter
1 produkter
Candide
CandideFrançois Voltaire
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Candide

Mere om François Voltaire

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af François Voltaire. Bogen har titlen "Candide". Det er Lydbog.com, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

François Voltaires "Candide"

"Candide" er tilgængelig som lydbog. Med François Voltaires "Candide" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lydbog.com, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Voltaire, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
François Voltaire