Bog & idéFrank Bettger

Bøger skrevet af Frank Bettger

Læs mere om Frank Bettger
2 produkter
2 produkter
En sælgers vej til succes.
En sælgers vej til succes.Frank Bettger
269,95 DKK
Hæftet
(1)
En sælgers vej til succes.
En Sælgers vej til Succes
En sælgers vej til succesFrank Bettger
179,95 DKK
EBOG
(0)
En sælgers vej til succes

Mere om Frank Bettger

Frank Bettger har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bettgers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En Sælgers vej til Succes" udgivet af Paludan Forlag - "En sælgers vej til succes" i serien "Paludans fiol-bibliotek" udgivet af Jørgen Paludan

Bøger skrevet af Frank Bettger

Du kan bestille to bøger af Frank Bettger her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Frank Bettger kan købes i et udvalg af formater. Bettgers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frank Bettgers "En Sælgers vej til Succes"

Det er muligt at købe Frank Bettgers "En Sælgers vej til Succes" som ebog. Det betyder, at du kan læse "En Sælgers vej til Succes" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Paludan Forlag.

"En sælgers vej til succes" af Frank Bettger

Det er muligt at købe Frank Bettgers "En sælgers vej til succes" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Paludans fiol-bibliotek". Det er Jørgen Paludan, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Bettger