Bog & idéFrank Eriksen

Bøger skrevet af Frank Eriksen

Læs mere om Frank Eriksen
0 produkter

Mere om Frank Eriksen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger af Frank Eriksen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Eriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Franks digte" udgivet af - - "Franks digte" udgivet af Munksgaard - "Brug falkeblikket - sport " i serien "Brug falkeblikket" udgivet af Billesø & Baltzer - "Brug falkeblikket - Vilde dyr" i serien "Brug falkeblikket" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger skrevet af Frank Eriksen

Der er fire tilgængelige bøger af Frank Eriksen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Frank Eriksen fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Eriksen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frank Eriksens "Franks digte"

"Franks digte" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Franks digte" af Frank Eriksen

"Franks digte" kan købes som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Franks digte" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Eriksen