Bog & idéFrank Fenriz

Bøger skrevet af Frank Fenriz

Læs mere om Frank Fenriz
1 produkter
1 produkter
Jernsprog
JernsprogFrank Fenriz
49,95 DKK
EBOG
(0)
Jernsprog

Mere om Frank Fenriz

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Frank Fenriz, finder du et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Fenriz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jernsprog" udgivet af Books on Demand - "Jernsprog" udgivet af Books on Demand - "Kunsten at arbejde med skulpturer i Formmørtel " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Books on Demand

Frank Fenriz' bøger

Du kan bestille tre bøger af Frank Fenriz her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Fenriz' bøger fås i udvalgte formater. Frank Fenriz bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jernsprog" af Frank Fenriz

Hos Bog & idé er "Jernsprog" tilgængelig som ebog. Med "Jernsprog" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Frank Fenriz "Jernsprog"

Hos Bog & idé er "Jernsprog" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Fenriz