Bog & idéFrank Mirz

Bøger skrevet af Frank Mirz

Læs mere om Frank Mirz
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Frank Mirz

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Frank Mirz. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mirz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Tinnitusbogen" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Tinnitusbogen" udgivet af Gyldendal

Mere om Frank Mirz' bøger

Frank Mirz har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Frank Mirz kommer i samtlige formater. Bøgerne af Mirz er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frank Mirz' "Basisbog i sygdomslære"

"Basisbog i sygdomslære" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Frank Mirz "Tinnitusbogen"

Det er muligt at købe Frank Mirz' "Tinnitusbogen" som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Tinnitusbogen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Mirz