Bog & idéFrank Olsen

Bøger skrevet af Frank Olsen

Læs mere om Frank Olsen
2 produkter
2 produkter
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Voldtægt og drab på 85-årig kvinde
Voldtægt og drab på 85-årig kvindeFrank Olsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Voldtægt og drab på 85-årig kvinde

Mere om Frank Olsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Frank Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Olsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Voldtægt og drab på 85-årig kvinde" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Flexvidere" udgivet af Books on Demand

Mere om Frank Olsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Frank Olsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Frank Olsen bøger i udvalgte formater. Olsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" af Frank Olsen

Hos Bog & idé er "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Frank Olsen "Voldtægt og drab på 85-årig kvinde"

Det er muligt at købe Frank Olsens "Voldtægt og drab på 85-årig kvinde" som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Voldtægt og drab på 85-årig kvinde" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Olsen