Bog & idéFrank Spring

Bøger skrevet af Frank Spring

Læs mere om Frank Spring
2 produkter
2 produkter
Inklusionsvejlederen 2
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
449,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2
Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud
Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbudFrank Spring
299,95 DKK
EBOG
(0)
Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud

Mere om Frank Spring

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Frank Spring. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Spring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Inklusionsvejlederen 2 " i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Udsat - Læreren og skolen som beskyttelsesfaktor" udgivet af Dafolo - "Stille stemmer" udgivet af Dafolo

Frank Springs bøger

Frank Spring har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Springs bøger fås i et udvalg af formater. Spring har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" af Frank Spring

Det er muligt at købe Frank Springs "Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" som ebog. Med "Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

"Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" af Frank Spring

Hos Bog & idé er "Faglige fyrtårne og andre ressourcepersoner i dagtilbud" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Spring