Bog & idéFrans Bévort

Bøger skrevet af Frans Bévort

Læs mere om Frans Bévort
2 produkter
2 produkter
Både-og
BOEGERTILSTAERKPRIS
Både-ogRikke Kristine Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(2)
Både-og
Ledelsesdilemmaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedelsesdilemmaerRikke Kristine Nielsen
296,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelsesdilemmaer

Mere om Frans Bévort

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Frans Bévort. På listen nedenfor finder du Bévorts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Både-og" udgivet af Djøf Forlag - "Ledelsesdilemmaer" udgivet af Djøf Forlag - "HRM i Danmark efter krisen" udgivet af CBS. CBS Executive. NOCA

Mere om Frans Bévorts bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Frans Bévort hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Bévort som hæftet. Bévorts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Både-og" af Frans Bévort

"Både-og" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ledelsesdilemmaer" af Frans Bévort

Det er muligt at købe Frans Bévorts "Ledelsesdilemmaer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frans Bévort