Bog & idéFrans G. Bengtsson

Bøger skrevet af Frans G. Bengtsson

Læs mere om Frans G. Bengtsson
3 produkter
3 produkter
Røde orm
Røde orm I + IIFrans G. Bengtsson
119,95 DKK
EBOG
(3)
Røde orm I + II
Røde orm I + II
Røde orm I + IIFrans G. Bengtsson
269,95 DKK
Indbundet
(5)
Røde orm I + II
Røde orm I + II
STREAM
Røde orm I + IIFrans G. Bengtsson
139,95 DKK
Lydbog
(5)
Røde orm I + II

Mere om Frans G. Bengtsson

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Frans G. Bengtsson. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Bengtsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røde Orm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røde Orm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røde orm I + II" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Frans G. Bengtsson

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Frans G. Bengtsson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Frans G. Bengtsson bøger i flere formater. Bøgerne af Bengtsson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frans G. Bengtssons "Røde Orm"

"Røde Orm" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Røde Orm" af Frans G. Bengtsson

"Røde Orm" kan købes som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Røde Orm" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Frans G. Bengtsson