Bog & idéFrans Hammer

Bøger skrevet af Frans Hammer

Læs mere om Frans Hammer
3 produkter
3 produkter
Svøm sikkert i et hav af data
Svøm sikkert i et hav af data Frans Hammer
309,95 DKK
EBOG
(0)
Svøm sikkert i et hav af data
Svøm sikkert i et hav af data
BOEGERTILSTAERKPRIS
Svøm sikkert i et hav af dataFrans Hjorth Hammer og Carsten Folke Møller
413,96 DKK
Paperback
(0)
Svøm sikkert i et hav af data
Svøm sikkert i et hav af data
Svøm sikkert i et hav af dataFrans Hammer
359,95 DKK
Lydbog
(0)
Svøm sikkert i et hav af data

Mere om Frans Hammer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Frans Hammer. På listen nedenfor ser du de seneste af Hammers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svøm sikkert i et hav af data " udgivet af Dafolo A/S - "Svøm sikkert i et hav af data" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Frans Hammer

Frans Hammer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Frans Hammer bøger i et udvalg af formater. Hammers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Svøm sikkert i et hav af data " af Frans Hammer

Hos Bog & idé er "Svøm sikkert i et hav af data " tilgængelig som ebog. "Svøm sikkert i et hav af data " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

"Svøm sikkert i et hav af data" af Frans Hammer

"Svøm sikkert i et hav af data" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frans Hammer