Bog & idéFranz Hohler

Bøger skrevet af Franz Hohler

Læs mere om Franz Hohler
1 produkter
1 produkter
Det lille vildsvin og kragerne
Det lille vildsvin og kragerneFranz Hohler
409,95 DKK
Hardback
(0)
Det lille vildsvin og kragerne

Mere om Franz Hohler

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Franz Hohler. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hohler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mayas håndtasker" udgivet af Turbine - "Der var engang et pindsvin" udgivet af Turbine

Mere om Franz Hohlers bøger

Franz Hohler har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hohlers bøger kommer kun som indbundet. Hohlers bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mayas håndtasker" af Franz Hohler

Hos Bog & idé er "Mayas håndtasker" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Franz Hohler "Der var engang et pindsvin"

"Der var engang et pindsvin" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Franz Hohler