Bog & idéFred Paronuzzi

Bøger skrevet af Fred Paronuzzi

Læs mere om Fred Paronuzzi
1 produkter
1 produkter
Un cargo pour Berlin, ER B
Un cargo pour Berlin, ER BFred Paronuzzi
149,95 DKK
(0)
Un cargo pour Berlin, ER B

Mere om Fred Paronuzzi

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Fred Paronuzzi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Paronuzzi.
Bøgerne fra Fred Paronuzzi findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Un cargo pour Berlin, ER B" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "Un cargo pour Berlin" i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain" udgivet af Easy Readers

Bøger af Fred Paronuzzi

Der er to tilgængelige bøger af Fred Paronuzzi hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Fred Paronuzzi kommer i flere formater. Fred Paronuzzi bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af Easy Readers.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Un cargo pour Berlin, ER B" af Fred Paronuzzi

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Fred Paronuzzi. Bogen er en del af Paronuzzis serie "Easy readers". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på fransk.

"Un cargo pour Berlin" af Fred Paronuzzi

Hos Bog & idé er "Un cargo pour Berlin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Paronuzzis serie "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fre.
Detaljer
Fulde navn:
Fred Paronuzzi