Bog & idéFreddy Bugge Christiansen

Bøger skrevet af Freddy Bugge Christiansen

Læs mere om Freddy Bugge Christiansen
1 produkter
1 produkter
Evolution
TILBUD
EvolutionFreddy Bugge Christiansen
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Evolution

Mere om Freddy Bugge Christiansen

Der findes flere bøger fra Freddy Bugge Christiansen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evolution" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Evolution" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Freddy Bugge Christiansen

Der er to tilgængelige udgivelser af Freddy Bugge Christiansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Christiansens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Freddy Bugge Christiansens "Evolution"

Det er muligt at købe Freddy Bugge Christiansens "Evolution" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Freddy Bugge Christiansen. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Freddy Bugge Christiansen "Evolution"

Hos Bog & idé er "Evolution" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Christiansens serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Freddy Bugge Christiansen