Bog & idéFrederick Kempe

Bøger skrevet af Frederick Kempe

Læs mere om Frederick Kempe
1 produkter
1 produkter
Berlin 1961
STREAM
Berlin 1961Frederick Kempe
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Berlin 1961

Mere om Frederick Kempe

Frederick Kempe har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kempes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Berlin 1961" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Berlin 1961" udgivet af Turbulenz

Bøger skrevet af Frederick Kempe

Der er to tilgængelige bøger af Frederick Kempe hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Frederick Kempe bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kempe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frederick Kempes "Berlin 1961"

"Berlin 1961" kan købes som lydbog. Frederick Kempes "Berlin 1961" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Frederick Kempe "Berlin 1961"

Endnu en af Frederick Kempe fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Turbulenz, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frederick Kempe