Bog & idéFrederik Backman

Bøger skrevet af Frederik Backman

Læs mere om Frederik Backman
2 produkter
2 produkter
En mand der hedder Ove
En mand der hedder OveFredrik Backman
129,95 DKK
Paperback
(17)
En mand der hedder Ove
En mand der hedder Ove
En mand der hedder OveFredrik Backman
69,95 DKK
EBOG
(17)
En mand der hedder Ove

Mere om Frederik Backman

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Frederik Backman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Backman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En mand der hedder Ove" udgivet af People'sPress - "En mand der hedder Ove GAVEBOG" udgivet af People'sPress - "En mand der hedder Ove" udgivet af Gyldendal - "En mand der hedder Ove" udgivet af People'sPress - "En mand der hedder Ove PB" udgivet af People'sPress

Bøger af Frederik Backman

Du kan købe fem bøger af Frederik Backman her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Frederik Backman kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Backman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frederik Backmans "En mand der hedder Ove"

"En mand der hedder Ove" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "En mand der hedder Ove" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"En mand der hedder Ove GAVEBOG" af Frederik Backman

Hos Bog & idé er "En mand der hedder Ove GAVEBOG" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Backman