Bog & idéFrederik Lindhardt

Bøger skrevet af Frederik Lindhardt

Læs mere om Frederik Lindhardt
5 produkter
5 produkter
Doktor Hansen har set sin sidste patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Doktor Hansen har set sin sidste patientMichael Hejmadi
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Doktor Hansen har set sin sidste patient
Lidt af far
Lidt af farFrederik Lindhardt
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Lidt af far
Lidt af far
STREAM
Lidt af farFrederik Lindhardt
89,95 DKK
Lydbog
(6)
Lidt af far
Det, du ikke forstår, gør dig klogere
STREAM
Det, du ikke forstår, gør dig klogereFrederik Lindhardt
129,95 DKK
Lydbog
(8)
Det, du ikke forstår, gør dig klogere
Lidt af far
Lidt af farFrederik Lindhardt
119,95 DKK
EBOG
(6)
Lidt af far

Mere om Frederik Lindhardt

Hvis du søger en bog fra Frederik Lindhardt, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lindhardt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Doktor Hansen har set sin sidste patient" udgivet af Grønningen 1 - "Det, du ikke forstår, gør dig klogere" udgivet af People's - "Lidt af far" udgivet af People’sPress - "Lidt af far" udgivet af People'sPress - "Lidt af far" udgivet af People's - "Lidt af far" udgivet af People’sPress

Bøger af Frederik Lindhardt

Der er seks tilgængelige bøger af Frederik Lindhardt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Frederik Lindhardt fås i forskellige formater. Bøgerne af Lindhardt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frederik Lindhardts "Doktor Hansen har set sin sidste patient"

Hos Bog & idé er "Doktor Hansen har set sin sidste patient" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grønningen 1.

"Det, du ikke forstår, gør dig klogere" af Frederik Lindhardt

"Det, du ikke forstår, gør dig klogere" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Det, du ikke forstår, gør dig klogere" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Lindhardt