Bog & idéFrederik Svaneberg

Bøger skrevet af Frederik Svaneberg

Læs mere om Frederik Svaneberg
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Frederik Svaneberg

Frederik Svaneberg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Across the Western Baltic". Det er Sydsjællands Museum, der har udgivet den på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden udgivet i serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Across the Western Baltic" af Frederik Svaneberg

Hos Bog & idé er "Across the Western Baltic" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sydsjællands Museum.

Endnu en af Frederik Svaneberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Svaneberg