Bog & idéFrederikke Larsen

Bøger skrevet af Frederikke Larsen

Læs mere om Frederikke Larsen
3 produkter
3 produkter
VIL - KAN - SKAL
BOEGERTILSTAERKPRIS
VIL - KAN - SKALThorkild Olsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
VIL - KAN - SKAL
VIL - KAN - SKAL
VIL - KAN - SKALFrederikke Larsen
229,95 DKK
EBOG
(0)
VIL - KAN - SKAL
Frisk luft til ledelse
Frisk luft til ledelseFrederikke Larsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Frisk luft til ledelse

Mere om Frederikke Larsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Frederikke Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "VIL - KAN - SKAL" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Frisk luft til ledelse" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "VIL - KAN - SKAL" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Frisk luft til ledelse" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Frederikke Larsens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Frederikke Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Frederikke Larsen bøger i flere formater. Frederikke Larsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"VIL - KAN - SKAL" af Frederikke Larsen

Hos Bog & idé er "VIL - KAN - SKAL" tilgængelig som ebog. Med "VIL - KAN - SKAL" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Frederikke Larsen "Frisk luft til ledelse"

Hos Bog & idé er "Frisk luft til ledelse" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Frisk luft til ledelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frederikke Larsen