Bog & idéFrederikke Wærens

Bøger skrevet af Frederikke Wærens

Læs mere om Frederikke Wærens
3 produkter
3 produkter
Sweet Baking Moments
Sweet Baking MomentsFrederikke Wærens
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Sweet Baking Moments
Salty Baking Moments
Salty Baking MomentsFrederikke Wærens
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Salty Baking Moments
Favoritterne
FavoritterneFrederikke Wærens
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Favoritterne

Mere om Frederikke Wærens

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Frederikke Wærens. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Wærens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Salty Baking Moments" udgivet af Grønningen 1 - "Sweet Baking Moments" udgivet af Grønningen 1 - "Baking moments" udgivet af Grønningen 1

Frederikke Wærens' bøger

Du kan finde tre bøger af Frederikke Wærens her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Wærens' bøger kommer blot som indbundet. Wærens' bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Grønningen 1.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Salty Baking Moments" af Frederikke Wærens

Det er muligt at købe Frederikke Wærens' "Salty Baking Moments" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Frederikke Wærens "Sweet Baking Moments"

Hos Bog & idé er "Sweet Baking Moments" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frederikke Wærens