Bog & idéFredi Falk Vogelius

Bøger skrevet af Fredi Falk Vogelius

Læs mere om Fredi Falk Vogelius
1 produkter
1 produkter
Find din type, før du søger job
Find din type, før du søger jobFredi Falk Vogelius
69,95 DKK
EBOG
(0)
Find din type, før du søger job

Mere om Fredi Falk Vogelius

Hvis du leder efter en bog skrevet af Fredi Falk Vogelius, ser du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vogelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Find din type, før du søger job" udgivet af Libris Media A/s - "Få succes som leder og coach" i serien "Job/erhverv" udgivet af Jobindex Libris

Bøger skrevet af Fredi Falk Vogelius

Du kan finde to bøger af Fredi Falk Vogelius her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Fredi Falk Vogelius fås i udvalgte formater. Vogelius' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fredi Falk Vogelius' "Find din type, før du søger job"

Det er muligt at købe Fredi Falk Vogelius' "Find din type, før du søger job" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Find din type, før du søger job" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris Media A/s.

Fredi Falk Vogelius "Få succes som leder og coach"

Det er muligt at købe Fredi Falk Vogelius' "Få succes som leder og coach" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Vogelius' serie "Job/erhverv". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jobindex Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Fredi Falk Vogelius