Bog & idéFredrik Sjöberg

Bøger skrevet af Fredrik Sjöberg

Læs mere om Fredrik Sjöberg
4 produkter
4 produkter
Sjöelefanten i Bukarest
Sjöelefanten i BukarestFredrik Sjöberg
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Sjöelefanten i Bukarest
Kunsten at flygte
STREAM
Kunsten at flygteFredrik Sjöberg
99,95 DKK
Lydbog
(8)
Kunsten at flygte
Rosinkongen
STREAM
RosinkongenFredrik Sjöberg
99,95 DKK
Lydbog
(6)
Rosinkongen
Flugfällan. Flyktkonsten. Russinkungen
Flugfällan. Flyktkonsten. RussinkungenFredrik Sjöberg
99,95 DKK
Paperback
(0)
Flugfällan. Flyktkonsten. Russinkungen

Mere om Fredrik Sjöberg

Fredrik Sjöberg har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Sjöbergs seneste udgivelser.
Bøgerne fra Fredrik Sjöberg tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fjärilarnas skärgård" udgivet af Bokförlaget Max Ström - "Flugfällan. Flyktkonsten. Russinkungen" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Tranströmerska insektsamlingen från Runmarö" udgivet af Albert Bonnier - "Hvorfor bliver man ved? - og andre essays" udgivet af Hr. Ferdinand - "Rosinkongen" udgivet af Hr. Ferdinand - "Kunsten at flygte" udgivet af Hr. Ferdinand - "Kunsten at flygte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rosinkongen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fluefælden" udgivet af Hr. Ferdinand - "Fluefælden" udgivet af Lytteratur - "Hvorfor bliver man ved?" udgivet af Hr. Ferdinand - "Rosinkongen" udgivet af Hr. Ferdinand - "Fluefælden" udgivet af Gyldendals Bogklub - "Kunsten at flygte" udgivet af Hr. Ferdinand - "Tranströmerska insektsamlingen från Runmarö" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Flugfällan" udgivet af Bokförlaget Nya Doxa - "Ge upp i dag - i morgon kan det vara för sent" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Fluefælden" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger af Fredrik Sjöberg

Du kan finde 18 bøger af Fredrik Sjöberg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Fredrik Sjöberg bøger i samtlige formater. Sjöbergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Fredrik Sjöbergs "Fjärilarnas skärgård"

Det er muligt at købe Fredrik Sjöbergs "Fjärilarnas skärgård" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Bokförlaget Max Ström, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

"Flugfällan. Flyktkonsten. Russinkungen" af Fredrik Sjöberg

Hos Bog & idé er "Flugfällan. Flyktkonsten. Russinkungen" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Fredrik Sjöberg