Bog & idéFrid Ingulstad

Bøger skrevet af Frid Ingulstad

8 produkter
8 produkter
Vingeskudt
VingeskudtFrid Ingulstad
49,00 DKK
e-bog
(0)
Vingeskudt
Stenmanden
StenmandenFrid Ingulstad
49,00 DKK
e-bog
(0)
Stenmanden
Iskrystaller
IskrystallerFrid Ingulstad
49,95 DKK
e-bog
(0)
Iskrystaller
Hvid krysantemum
Hvid krysantemumFrid Ingulstad
49,00 DKK
EBOG
(0)
Hvid krysantemum
En ø i solen
En ø i solenFrid Ingulstad
49,95 DKK
EBOG
(0)
En ø i solen
Forår i november
Forår i novemberFrid Ingulstad
49,95 DKK
e-bog
(0)
Forår i november
Torne i Edens Have
Torne i Edens HaveFrid Ingulstad
49,95 DKK
EBOG
(0)
Torne i Edens Have
Pigen fra Madagaskar
Pigen fra MadagaskarFrid Ingulstad
49,00 DKK
EBOG
(0)
Pigen fra Madagaskar

Mere om Frid Ingulstad

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Frid Ingulstad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ingulstad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Torne i Edens Have" udgivet af Saga - "Pigen fra Madagaskar" udgivet af Saga - "Iskrystaller" udgivet af Saga - "Hvid krysantemum" udgivet af Saga - "En ø i solen" udgivet af Saga - "Pigen fra Madagaskar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Torne i Edens Have" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stenmanden" i serien "Succes romanen" udgivet af Saga - "Forår i november" i serien "Succes romanen" udgivet af Saga - "En ø i solen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvid krysantemum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Iskrystaller" i serien "Succesromanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vingeskudt" i serien "Succesromanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forår i november" i serien "Succes romanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stenmanden" i serien "Succes romanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Frid Ingulstad

Du kan købe 15 bøger af Frid Ingulstad her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ingulstads bøger kommer i flere formater. Ingulstad har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Torne i Edens Have" af Frid Ingulstad

"Torne i Edens Have" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Frid Ingulstad "Pigen fra Madagaskar"

"Pigen fra Madagaskar" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Frid Ingulstad